Rakentaa ja remontoi vuosien kokemuksella

+358 50 595 6213


Soita ja kysy lisää!

Jätä remontointi ammattilaiselle

Haluisitko kotiin erilaista ilmettä? Haluaisitko vaihtaa rapistuneet kalusteet ja pinnat uusiin? Jakesan on Huittisissa ja lähiseudulla toimiva remontoinnin ammattilainen.

Remontoimme kaikki kodin tilat laadukkaasti tarpeesi mukaan. Teemme niin pienet pintaremontit kuin kokonaisvaltaiset saneerauksetkin lattiasta kattoon. Työskentelemme kaikenkokoisissa kohteissa ja toteutamme projektin suunnitellusti aikataulussa.

Remontoinnissa käytämme nykyaikaisia menetelmiä sekä laadukkaita materiaaleja ja välineitä. Toimintamme perusarvoina ovat vastuullisuus, luotettavuus ja yhteistyöhalukkuus.

Laadukas rakentaminen edellyttää ammattitaitoa

Suunnitteletko talon tai mökin rakentamista? Jakesan on Huittisissa ja lähiseudulla toimiva rakentamisen ammattilainen. Rakennamme erilaiset kiinteistöt, kuten omakotitalot, mökit, autotallit, vajat ja muut kohteet laadukkaasti toiveesi mukaan.

Olemme erikoistuneet maatilarakentamiseen. Pystytämme ja remontoimme maatilojen tuotantorakennukset, viljankuivaamot, varastot, konehallit ja rehusiilot. Myös erilaisten laitteiden asennukset, esimerkiksi myllyt/elevaattorit, kairat ja kuivurikoneistot.

Teemme myös korkean paikan remonttityöt

Nosturiauton avulla teemme sujuvasti ja turvallisesti esimerkiksi kattotyöt (maalaukset, korjaukset ja pesut), kattojen lumityöt sekä puiden kaadot.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontista!

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jakesan
Heikkiläntie 23
32610 VAMPULA

Y-tunnus: 2471385-7
Puh: +358 50 595 6213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jakesan:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Jakesan

Heikkiläntie 23

32610 VAMPULA

050 595 6213

jarkko.heinonen@jakesan.fi

www.jakesan.fi

Y-tunnus 2471385-7

Yrittäjät jäsenyritys 2014 - Jakesan