Rakentaa ja remontoi vuosien kokemuksella

+358 50 595 6213


Soita ja kysy lisää!

Ammattitaitoista kattojen pesua Huittisissa

Säännöllinen kattojen pesu ja kunnosta huolehtiminen on tärkeää, sillä näin vältetään ongelmien syntyminen. Kattojen pesu estää muun muassa sammaloitumista ja jäkälän/homeen kasvua. Me pesemme ja pinnoitamme eri materiaalista valmistettuja kattoja, esimerkiksi tiilikatot, peltikatot ja mineriitti- ja huopakatot.

Myös julkisivujen puhdistukset ja pinnoitukset. Jos tiiliseinä vihertää tai puuseinässä hometäpliä niin on aika suojakäsitellä pinnat.

PUHDISTUS JA SUOJAKÄSITTELYN HINTA. alk.3,5€/m2 (sis. Alv.24%)

Mitä vahinkoa sammal ja jäkälä tekevät?

Sammaleet ja jäkälät aiheuttavat monella tapaa vahinkoa rakenteissa. Eräät tiilipinnossa esiintyvät jäkälät tuottavat mm. syövyttävää oksaalihappoa. Jo kasvunsa alkuvaiheessa sammal hajottaa rakenteita työntäessään juurensa pinnan läpi. Kasvuston juuriin imeytyvä vesi hajottaa jo omalla paineellaan rakenteita. Lisäksi sammal käyttää ravinteenaan tiilessä rakennusmateriaalina olevaa kalkkia palauttaen sitä luonnon kiertokulkuun. Samalla tiilen kestävyys heikkenee. Tiilipinnan menetettyä alkuperäisen suojaavan pintansa, huokoinen tiili voi imeä n. 250 g vettä sisäänsä. Jäätyessään vesi laajenee. rakenteiden sisään jäätynyt vesi aiheuttaa huomattavaa pakkasrapautumista.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Kun katon tai seinien pesu on ajankohtaista, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kutsu meidät avuksesi. Ammattitaitomme ja kokemuksemme ansiosta homma hoituu tuossa tuokiossa!

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jakesan
Heikkiläntie 23
32610 VAMPULA

Y-tunnus: 2471385-7
Puh: +358 50 595 6213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jakesan:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Jakesan

Heikkiläntie 23

32610 VAMPULA

050 595 6213

jarkko.heinonen@jakesan.fi

www.jakesan.fi

Y-tunnus 2471385-7

Yrittäjät jäsenyritys 2014 - Jakesan