Jätä remontointi ammattilaiselle

Haluisitko kotiin erilaista ilmettä? Haluaisitko vaihtaa rapistuneet kalusteet ja pinnat uusiin? Jakesan on Huittisissa ja lähiseudulla toimiva remontoinnin ammattilainen.

Remontoimme kaikki kodin tilat laadukkaasti tarpeesi mukaan. Teemme niin pienet pintaremontit kuin kokonaisvaltaiset saneerauksetkin lattiasta kattoon. Työskentelemme kaikenkokoisissa kohteissa ja toteutamme projektin suunnitellusti aikataulussa.

Remontoinnissa käytämme nykyaikaisia menetelmiä sekä laadukkaita materiaaleja ja välineitä. Toimintamme perusarvoina ovat vastuullisuus, luotettavuus ja yhteistyöhalukkuus.

Laadukas rakentaminen edellyttää ammattitaitoa

Suunnitteletko talon tai mökin rakentamista? Jakesan on Huittisissa ja lähiseudulla toimiva rakentamisen ammattilainen. Rakennamme erilaiset kiinteistöt, kuten omakotitalot, mökit, autotallit, vajat ja muut kohteet laadukkaasti toiveesi mukaan.

Olemme erikoistuneet maatilarakentamiseen. Pystytämme ja remontoimme maatilojen tuotantorakennukset, viljankuivaamot, varastot, konehallit ja rehusiilot. Myös erilaisten laitteiden asennukset, esimerkiksi myllyt/elevaattorit, kairat ja kuivurikoneistot.

Teemme myös korkean paikan remonttityöt

Nosturiauton avulla teemme sujuvasti ja turvallisesti esimerkiksi kattotyöt (maalaukset, korjaukset ja pesut), kattojen lumityöt sekä puiden kaadot.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontista!

Pyydä meiltä tarjous

Heikkiläntie 23, Vampula

Yhteystiedot

Jakesan
Heikkiläntie 23
32610
VAMPULA
050 595 6213
Y-tunnus 2471385-7
jarkko.heinonen@jakesan.fi
www.jakesan.fi

Yrittäjät jäsenyritys 2014 - Jakesan