Ammattitaitoista kattojen pesua Huittisissa

Säännöllinen kattojen pesu ja kunnosta huolehtiminen on tärkeää, sillä näin vältetään ongelmien syntyminen. Kattojen pesu estää muun muassa sammaloitumista ja jäkälän/homeen kasvua. Me pesemme ja pinnoitamme eri materiaalista valmistettuja kattoja, esimerkiksi tiilikatot, peltikatot ja mineriitti- ja huopakatot.

Myös julkisivujen puhdistukset ja pinnoitukset. Jos tiiliseinä vihertää tai puuseinässä hometäpliä niin on aika suojakäsitellä pinnat.

PUHDISTUS JA SUOJAKÄSITTELYN HINTA. alk.3,5€/m2 (sis. Alv.24%)

Mitä vahinkoa sammal ja jäkälä tekevät?

Sammaleet ja jäkälät aiheuttavat monella tapaa vahinkoa rakenteissa. Eräät tiilipinnossa esiintyvät jäkälät tuottavat mm. syövyttävää oksaalihappoa. Jo kasvunsa alkuvaiheessa sammal hajottaa rakenteita työntäessään juurensa pinnan läpi. Kasvuston juuriin imeytyvä vesi hajottaa jo omalla paineellaan rakenteita. Lisäksi sammal käyttää ravinteenaan tiilessä rakennusmateriaalina olevaa kalkkia palauttaen sitä luonnon kiertokulkuun. Samalla tiilen kestävyys heikkenee. Tiilipinnan menetettyä alkuperäisen suojaavan pintansa, huokoinen tiili voi imeä n. 250 g vettä sisäänsä. Jäätyessään vesi laajenee. rakenteiden sisään jäätynyt vesi aiheuttaa huomattavaa pakkasrapautumista.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Kun katon tai seinien pesu on ajankohtaista, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kutsu meidät avuksesi. Ammattitaitomme ja kokemuksemme ansiosta homma hoituu tuossa tuokiossa!

Pyydä meiltä tarjous

Heikkiläntie 23, Vampula

Yhteystiedot

Jakesan
Heikkiläntie 23
32610
VAMPULA
050 595 6213
Y-tunnus 2471385-7
jarkko.heinonen@jakesan.fi
www.jakesan.fi

Yrittäjät jäsenyritys 2014 - Jakesan